Hållbara stadstransportsystem: minska luftföroreningar och trafik.
 Building Sustainability 18 - En ledande konferens för hållbart byggande i de nordiska länderna, arrangerad av staden Stockholm och Swedish Green Building Council.
  För fjärde gången presenterar Swedish Green Building Council och staden Stockholm Building Sustainability 18. Under två dagar belyser vi problem och lösningar genom hela processen för samhällsbyggande, från planering och konstruktion till förvaltning. Ta chansen att samtala med ledande experter och beslutsfattare på den mest betydelsefulla samlingsplatsen för årets möte.
Effektiv användning av mark: optimera stadsrummet https://buildingsustainability18.se/
 Building Sustainability 18 är inte bara en konferens, det är en mötesplats för innovation och hållbarhet inom samhällsbyggande. Genom att samla experter, beslutsfattare och praktiker erbjuder evenemanget en unik möjlighet att utforska de senaste trenderna och bästa praxis inom hållbart byggande.
  30+ Fallstudier: Inspiration från nordiska framgångshistorier.
  Med över 30 fallstudier kommer Building Sustainability 18 att erbjuda en mångfald av inspiration från framgångsrika projekt runt om i Norden. Från energieffektiva byggnader till innovativa återvinningslösningar kommer deltagarna att få insikter och idéer för att förbättra sina egna projekt och bidra till en mer hållbar framtid.
  Debatter och kritiska perspektiv: Utmana normen.
  Under konferensen kommer det att hållas debatter och diskussioner om de mest brådskande frågorna inom hållbart byggande. Genom att utmana normer och ifrågasätta etablerade metoder strävar Building Sustainability 18 efter att driva fram förändring och innovation inom branschen.
  Nätverkande och affärskontakter: Bygg broar för framtiden.
  Utöver kunskapsdelning och inspiration kommer Building Sustainability 18 också att erbjuda en plattform för nätverkande och affärskontakter. Genom att möta andra deltagare från hela landet får du möjlighet att bygga värdefulla relationer och utforska potentiella samarbeten för framtida projekt.
  Avslutande tankar: Framtiden för hållbart byggande.
  Building Sustainability 18 är inte bara en konferens, det är en möjlighet att forma framtiden för hållbart byggande i Norden och bortom. Genom att dela kunskap, utmana normer och bygga nya affärsrelationer kan vi tillsammans skapa en mer hållbar och livskraftig framtid för kommande generationer.
Ekologisk inredning: skapa ett bekvämt och hälsosamt utrymme